Gomeet

Gomeet

GoMeet kun je vergelijken met een online campus. Bijna alles wat fysiek mogelijk is, is hier mogelijk in een virtuele omgeving. Het draagt erg bij aan socialisatie omdat studenten elkaar zien als avatar. Het kan ingezet worden als volledige online les of event, maar ook als aanvulling op de fysieke les of evenement (hybride).

Sector

Licentievorm

Authenticatie

Locatie verwerker

Locatie data

MBO Onbekend Usernaam In de EER(verw) Onbekend

Wat kun je ermee?

  • Voorkennis activeren
  • Leren
  • Presenteren
  • Valideren
  • Reflecteren

Op de virtuele campus van GoMeet kun je lessen, workshopdagen en conferenties organiseren. Op de campus kunnen medewerkers en studenten van verschillende instellingen rondlopen. Het is maar net wie die dag aanwezig is.

Hoe werkt het?

Samen met de adviseurs van GoMeet richt jij jouw omgeving in. Denk aan klaslokalen, ontmoetingsruimtes of een ruimte om te ontspannen. Het is maatwerk, daardoor is er veel mogelijk.

Waar is een handleiding te vinden?

Bijzonderheden

Om gebruik te maken van Gomeet moet je het programma downloaden en installeren. Geschikt voor Windows en Apple. Zie ook de systeemvereisten: https://www.gomeet.nl/en/installation/system-requirements/ Voor een optimaal gebruik van de GoMeet software moet je ervoor zorgen dat de poorten UDP80, TCP443 en TCP8443 open staan.

Privacy & Cookies

Klik hier voor de link naar het privacy beleid van Gomeet.
Gomeet heeft haar privacy beleid op een onbekende datum geschreven.
Voor informatie over privacy stuur een mail naar: privacy@gomeet.nl

Laatst bewerkt door op 27 Januari 2022
direct naar deze tool →