Denk mee over de toekomst van Reisgids

Maak jij wel eens gebruik van deze website? Dan heb ik jou nodig!

Even voorstellen: Mijn naam is Rick en ik ga namens Kennisnet kijken hoe we de Reisgids-website kunnen verbeteren. Daarom wil ik je graag een paar vragen stellen. Zoals: Wat vind je het nuttigst van Reisgids en wat zou de website nog meer moeten bieden?

De antwoorden op deze vragen helpen ons om Reisgids Digitaal Leermateriaal te verbeteren en beter af te stemmen op jouw behoeftes. Ik wil je uitnodigen je ideeën hierover met mij te delen. Dat kan via onderstaand formulier en eventueel met een kort gesprek via Teams.

Help jij ons om de Reisgids-website te verbeteren? Laat dan hieronder je gegevens en ideeën achter. We nemen dan eenmalig contact met je op.

    Naam

    Email

    Functie

    Waarvoor gebruik je Reisgids vooral?

    Wat zou je in de toekomst graag willen zien in Reisgids?