RoundMe gratis versie

RoundMe gratis versie

Met Roundme kun je op de website 360 graden panorama’s en tours bekijken. Je kunt ook zelf tours maken.

Wat kun je ermee?

  • Voorkennis activeren
  • Leren
  • Presenteren 

Je kunt op de website 360 graden panorama’s en tours bekijken. Als je inlogt met een gratis account, kun je per week 15 foto’s uploaden en daar een tour mee maken. De tour die je maakt is na publiceren door iedereen te bekijken. Aan elke foto in de tour kun je informatie toevoegen in de vorm van tekst audio of video. Goed in te zetten om nieuwe ruimtes te verkennen op school (introductieweek) , praktijkruimtes (labs e.d.) uit te leggen of BPV werkplekken alvast te introduceren (b.v. tandartspraktijk, garage, e.d.)

Hoe werkt het?

Je kunt op de website 360 graden panorama’s en tours bekijken. Als je inlogt met een gratis account, kun je per week 15 foto’s uploaden en daar een tour mee maken voor jouw lessen. Inloggen kan met een ‘social network’-account of je maakt een nieuw account aan met een ander e-mailadres. De tour die je maakt is na publiceren door iedereen te bekijken. Aan elke foto in de tour kun je informatie toevoegen in de vorm van tekst audio of video.

Waar is een handleiding te vinden?

Get started: https://roundme.com/ of https://help.roundme.com/en

Privacy & Cookies

support@round.me or by mail at Roundme Limited, Dimitriou Karatasou, 15, Anastasio Building 6th Floor, Flat/Office 601, Strovolos, 2024, Nicosia, Cyprus.

Laatst bewerkt door op 27 Januari 2022
direct naar deze tool →