GoConqr

GoConqr

GoConqr is een platform dat meerdere tools aanbiedt. Het gaat hier om tools voor het maken van flashcards, mindmaps, aantekeningen, quizzen, slides en zelfs hele cursussen. GoConqr biedt daarbovenop ook mogelijkheden tot het bouwen van een DLWO. Hiervoor moet je wel contact opnemen met GoConqr. De tools zijn in zekere mate allemaal gratis beschikbaar. Er is een google, facebook of email account nodig om de tools te gebruiken.

Voorbeelden van het gebruik van deze tool

Het zijn vooral tools om verschillende content te maken. De tool voor het maken van aantekeningen is bijvoorbeeld geschikt om door leerlingen te laten gebruiken, maar het maken van een quiz is meer voor een docent weggelegd. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere van deze tools te combineren. Dit kan bijvoorbeeld door zelf eerst een presentatie te geven met je gemaakte slides, om vervolgens de leerlingen een mindmap te laten maken over het onderwerp.

Praktische tips

Omdat er zoveel aangeboden wordt door GoConqr is het een goed idee om na te gaan wat je wil gaan doen/maken en wat je daarbij nodig hebt. Op de site van GoConqr staat bij ieder tool uitgelegd wat je er mee kan en waar het goed gebruikt voor kan worden. Door dit goed van te voren te bedenken wordt het gebruik van de tools effectiever.

Laatst bewerkt door op 16 mei 2020
direct naar deze tool →