Adobe Creative Cloud Express gratis versie

Adobe Creative Cloud Express gratis versie

Met Adobe Creative Cloud Express maak je eenvoudig plaatjes, video’s en zogenaamde “web stories” om weer elders te delen.

Sector

Licentievorm

Authenticatie

Locatie verwerker

Locatie data

PO Gratis Onbekend In de EER(verw) Adequaat (data)
VO Individueel
MBO Instelling

Wat kun je ermee?

  • Presenteren

In enkele minuten kun je een afbeelding, webpagina of video maken, die vooral bedoeld zijn om via social media weer verder te delen. In de klas kun je met de gemaakte beelden je presentaties versterken en studenten kunnen dat ook doen. Je hebt wel altijd een (gratis) account nodig.

Hoe werkt het?

Docenten loggen in met een eigen account en krijgen dan toegang tot een menu met daarin een dashboard, toetsoverzicht, ingeplande en afgenomen toetsen, resultaten, analyses en klassen. Bij elk onderdeel is uitleg te vinden in de vorm van een kennisbank. Het meeste werk zit in het maken van toetsvragen in de itembank die je weer combineert tot toetsen. De indeling van de itembank is iets om met je collega’s af te stemmen. Bij het aanmaken van een toets geef je aan wanneer deze moet plaatsvinden en wie daarbij surveilleert. Alleen een surveillant kan de toets op het moment van afname starten vanuit de site. Een surveillant kan ook tijdens de afname zien of studenten een handeling hebben gedaan die niet is toegestaan, zoals een ander venster openen, Na het inplannen en toekennen van een toets ontvangen studenten automatisch een mail met de datum, het vak en de titel van de toets. Studenten krijgen ook een inlogaccount voor Test-correct om toetsen te kunnen maken of beoordelen en ook voor hen is er uitleg in de kennisbank opgenomen. Studenten kunnen ook op eigen devices toetsen maken, waarbij ze zelf de applicatie moeten downloaden en installeren.

Waar is een handleiding te vinden?

Bijzonderheden

https://privacy.commonsense.org/evaluation/Adobe-Spark-EDU

Privacy & Cookies

Klik hier voor de link naar het cookie beleid van Adobe Creative Cloud Express.
Klik hier voor de link naar het privacy beleid van Adobe Creative Cloud Express.
Klik hier voor de link naar het data beleid van Adobe Creative Cloud Express.
Adobe Creative Cloud Express heeft haar privacy beleid op 14/12/2020 geschreven.
Er zijn voorwaarden aan de verwerkersovereenkomst met de leverancier.

 

Laatst bewerkt door op 27 Januari 2022