Virtual Speech VR

Virtual Speech VR

Met de Virtual Speech VR app kan je in VR realistische scenario’s oefenen om je soft skills te verbeteren op het gebied van spreken. In de app zijn verschillende simulaties te oefenen. Na elk scenario krijg je feedback over hoe je het hebt gedaan.

Sector

Licentievorm

Authenticatie

Locatie verwerker

Locatie data

MBO Gratis Social Onbekend Onbekend
Individueel

Wat kun je ermee?

  • Leren

In de app kan je via realistische scenario’s oefenen met soft skills op het gebied van spreken. De scenario’s zijn bijvoorbeeld conference room, meeting room, interview preparation, training delivery. In de app kan je je eigen presentatie en notities uploaden. Als je het scenrio hebt doorlopen geeft de app feedback en ook verbeterpunten.

Hoe werkt het?

Je zet de VR bil op en start de app. In de app kies je voor een bepaald scenario. Je start met praten. Je geeft bijvoorbeeld een presentatie of je hebt een interview gesprek. Als het scenario is afgelopen krijg je feedback en verbeterpunten. Zo kan je verschillende trainingen doorlopen om je spreken te verbeteren. De app is in het Engels.

Waar is een handleiding te vinden?

Bijzonderheden

Is geen gratis tool. Privacy policy is summier beschreven. Onduidelijk waar de persoonsgegevens worden opgeslagen en wie de subverwerkers zijn

Privacy & Cookies

Klik hier voor de link naar het privacy beleid van Virtual Speech VR.
Virtual Speech VR heeft haar privacy beleid op 19/10/2021 geschreven.
Voor vragen over privacy mail naar dit adres: info@virtualspeech.com

Laatst bewerkt door op 27 Januari 2022
direct naar deze tool →