Seppo.io gratis versie

Seppo.io gratis versie

Seppo biedt verhalende online games met gebruik van jpeg, png, gif, 360° afbeelding of een GPS kaart als speelbord. Je bouwt opdrachten in de gamemen een student kan de game alleen of met meerdere studenten uitwerken.

Sector

Licentievorm

Authenticatie

Locatie verwerker

Locatie data

MBO Onbekend Usernaam Onbekend In de EER (data)
Social Derde land (data)

Wat kun je ermee?

  • Leren
  • Presenteren

Je maakt met Seppo verhalende games. Kies een jpeg, png, gif, 360° afbeelding of een GPS kaart als speelbord. Maak een spel met je computer. Spelers spelen met mobiele apparaten in groepen of alleen. Seppo kan je goed inzetten bij: b.v. probleem oplossen, studenten samen laten werken, uitdagende taken op laten pakken. Het creatief oplossend vermogen van jouw student wordt aangesproken met deze educatieve games. Je kan gratis gesponsorde verhalen downloaden (in het Fins / Ontwikkelaar is Fins). Of betaald nieuwe verhaalpakketten kopen en zelf vullen.

Hoe werkt het?

Maak speltaken van je materialen. De docent kan video’s, audio en tekst rechtstreeks op Seppo maken en afbeeldingen en links naar extra inhoud toevoegen aan de taken. Je kan de game alleen of met elkaar laten oplossen. De online taken worden via GSM/ipad/laptop uitgevoerd. Tijdens het spel kan de docent het spel volgen, antwoorden van de studenten beoordelen en feedback geven. De student kan punten verdienen, samenwerken en strategie uitzetten.

Waar is een handleiding te vinden?

Seppo maakt gebruik van Amazon servers in de EU, maar op de website staat dat ze ook mogelijk gegevens buiten de EU kunnen verwerken. Mochten ze data buiten de EU verwerken, dan doen ze dat op basis van adequaatheidsbesluit, Privacy Shield of SCC. Instructeurs loggen in met een account. Spelers maken gebruik van een code.

Privacy & Cookies

Klik hier voor de link naar het privacy beleid van Sepp.io.
Klik hier voor de link naar het data beleid van Sepp.io.
Sepp.io heeft haar privacy beleid op 01/07/2021 geschreven.
Voor vragen over privacy mail naar dit adres: info@seppo.io. Contactpersoon is Tero Kulha

Laatst bewerkt door op 26 Januari 2022
direct naar deze tool →