Sepp.io betaalde versie

Sepp.io betaalde versie

Seppo biedt verhalende online games met gebruik van jpeg, png, gif, 360° afbeelding of een GPS kaart als speelbord. Je bouwt opdrachten in de game en een student kan de game alleen of met meerdere studenten uitwerken.

Sector

Licentievorm

Authenticatie

Locatie leverancier

Locatie data

MBO Individueel Username (lokaal account),
Social platform
Derde land,
In de EER

Wat kun je ermee?

Je maakt met SEPPO verhalende games. Kies een jpeg, png, gif, 360° afbeelding of een GPS kaart als speelbord. Maak een spel met je computer. Spelers spelen met mobiele apparaten in groepen of alleen. Seppo kan je goed inzetten bij: b.v. probleem oplossen, studenten samen laten werken, uitdagende taken op laten pakken. Het creatief oplossend vermogen van jouw student wordt aangesproken met deze educatieve games. Gebruik het Seppo platform met max. 35 teams per spel. Beschikbare antwoordmethoden: tekst, afbeeldingen, audio en video. Je hebt toegang tot de inhoudsbibliotheek, inclusief games en oefeningen. Je kan een oefening bestellen (betaald of gratis gesponsorde games). Er zijn diverse licenties: B.v. Persoonlijke licentie voor één docent , 12 maanden geldig. De licentie wordt automatisch verlengd na de einddatum. Je kunt de licentie binnen 30 dagen annuleren als je niet wilt doorgaan. Het gebruikersaccount kan niet worden gedeeld met andere gebruikers.

Hoe werkt het?

Maak een (betaald) account aan. En kies een bestaande game en pas die aan of maakt zelf speltaken van jouw materialen. Je kan video’s, audio en tekst rechtstreeks op Seppo maken en afbeeldingen en links naar extra inhoud toevoegen aan de taken. Je kan de game laten oplossen door 1 student of deze met meerdere studenten laten oplossen. De online taken worden via GSM/ipad/laptop uitgevoerd. Tijdens het spel kan jij het spel volgen, antwoorden van de studenten beoordelen en feedback geven. De student kan punten verdienen, samenwerken en strategie uitzetten.

Waar is een handleiding te vinden?

Informatiebeveiliging en privacy (IBP)

Welke verwerkersovereenkomst(en) biedt de leverancier aan?

Voorwaarden leverancier

Heeft de leverancier het Privacyconvenant onderwijs ondertekend?

Medestander

Link naar het cookiebeleid

zie privacybeleid

Link naar het privacybeleid

https://play.seppo.io/privacy

Datum/versie van het privacybeleid waarop deze gegevens zijn gebaseerd

2021-07-01

Waar wordt het securitybeleid van deze tool beschreven?

zie privacybeleid

Extra informatie of bijzonderheden mbt het privacybeleid

Seppo maakt gebruik van Amazon servers in de EU, maar op de website staat dat ze ook mogelijk gegevens buiten de EU kunnen verwerken. Mochten ze data buiten de EU verwerken, dan doen ze dat op basis van adequaatheidsbesluit, Privacy Shield of SCC. Instructeurs loggen in met een account. Spelers maken gebruik van een code.
Data kan worden uitgewisseld met derde partijen (voor marketingdoeleinden).
https://play.seppo.io/data_terms

Deelt leverancier data met derden of voor eigen commercieel gebruik

ja

Contactpunt privacy leverancier

Voor vragen over privacy mail naar dit adres: info@seppo.io

 

Laatst bewerkt door Logo op 03 januari 2023
direct naar deze tool →