Prowise connect

Prowise connect

Prowise Connect is onderdeel van Prowise Presenter en koppelt diverse devices aan elkaar b.v. laptop docent en digibord om zo de lessen uit Presenter te laten zien.

Wat kun je ermee?

  • Voorkennis activeren
  • Leren
  • Presenteren 
  • Valideren
  • Reflecteren

ProConnect is een onderdeel van Prowise Presenter, waarmee je eenvoudig interactie creëert tussen devices in jouw klaslokaal en het touchscreen. Je kan snel een(uitgewerkte) opgave (werktekening, voorstel, foto verslag e.d.) van een student delen op het touchscreen en bespreken met de hele klas en (tussentijds) feedback geven. Of diverse voorbeelden vanuit de klas laten zien als inspiratie e.d.

Hoe werkt het?

Je start ProConnect via Prowise Presenter op jouw laptop. Voor Presenter moet je de gratis app downloaden en een account aanmaken en inloggen. Je start ProConnect via Presenter. Daarna kunnen andere devices via de browser of de ProConnect-app deelnemen. Klik op de ProConnect-knop en het ProConnect-menu verschijnt. Klik op ‘Start’ om ProConnect te starten. Er verschijnt nu een nieuw menu met een groepscode. Onder de groepscode kun je op ‘Deelnemers’ klikken om de ingelogde deelnemers zichtbaar te maken. Er verschijnt vervolgens een menu waarin je de deelnemers kunt pauzeren of stoppen. Deelnemers kunnen op twee manieren deelnemen aan de ProConnect-sessie: via de browser of via de ProConnect-app.

Waar is een handleiding te vinden?

Laatst bewerkt door op 27 Januari 2022
direct naar deze tool →