Polly

Polly

Polly.ai is een gratis tool (met meer betaalde functionaliteiten), die geintegreerd werkt in slack of microsoft teams. Je kunt snel en eenvoudig opiniepeilingen (polls) plaatsen en de meningen van je team verzamelen en analyseren.

Sector

Licentievorm

Authenticatie

Locatie verwerker

Locatie data

MBO Gratis Usernaam Derde land (lev) Derde land (data)
Individueel
Instelling

Wat kun je ermee?

  • Interactie
  • Samenwerken
  • Reflecteren

Met Polly kan je opinies pollen, en feedback opvragen. Feedback komt real-time binnen, en je hebt de mogelijkheid om in verschillende formats antwoorden op te vragen (open, gesloten, emoji’s). Het is ook mogelijk om de statistieken van je opgevraagde data te bekijken.

Hoe werkt het?

Polly is geïntegreerd in Slack of Teams. Door naar polly.ai te gaan kan je kiezen via welke app je polly wilt starten. Zodra je dit hebt gedaan kan je kiezen uit een aantal templates om op een bepaalde manier data van collega’s op te vragen. Na het invullen hiervan kan je kiezen of je deze poll naar individuele collega’s of bepaalde groepen wilt doorsturen. Hier is het voordeel dat de app gebouwd is voor integratie met slack/teams. Je krijgt vervolgens real-time data terug van de respondenten, en deze kan eventueel verder ge-analyseerd worden.

Waar is een handleiding te vinden?

Bijzonderheden

Kopie DPA kan aangevraagd worden door te mailen naar privacy@polly.ai.
Data delen gebeurt met subprocessoren, of na toestemming, of met het zelf publiekelijk posten van informatie. Polly deelt data met subprocessoren maar ook met ‘Polly Partners’.

Privacy & Cookies

Klik hier voor de link naar het cookie beleid van Polly.
Klik hier voor de link naar het security beleid van Polly.
Klik hier voor de link naar het privacy beleid van Geogebra.
Polly deelt geen data met derden.
Polly heeft haar privacy beleid op 27/09/2021 geschreven.
Voor vragen over privacy mail naar dit adres: privacy@polly.ai

Laatst bewerkt door op 21 September 2022
direct naar deze tool →