Mural betaalde versie

Mural betaalde versie

MURAL is een ruimte voor je team om visueel samen te werken en problemen sneller op te lossen met een digitaal canvas waarbij je uit een aantal templates kan kiezen passend bij de taak. B.v. brainstorm, projectvoortgang, stoplichtdashboard. Betaalde versie: onbeperkt aantal whiteboards en in-app chat en mail.

Wat kun je ermee?

  • Informatie selecteren
  • Presenteren
  • Valideren

Met je team samenwerken of in de klas: Brainstormen, agile werken aan een project, integrale beroepsopdracht volgen, onderzoeks gegevens bijhouden en analyseren. Energizers inzetten als de energie wat weg ebt in de klas. In de betaalde versie heb je een onbeperkt aantal whiteboards ter beschikking en je kan in-app chatten en email. versturen.

Hoe werkt het?

Meld je aan met een betaald account (2 varianten) en kies uit de ruim 300 sjablonen de beste opzet voor jouw actie b.v. brainstorm, agile werkwijze, energizers, of stoplichtdashboard e.d. Nodig je teamleden of studenten uit om online deel te nemen . Onbeperkt aantal whiteboards en in-app chat en email. In de betaalde versie kan je ook mail en chat gebruiken binnen Mural.

Waar is een handleiding te vinden?

Laatst bewerkt door op 26 Januari 2022
direct naar deze tool →