Mediasite Mosaic

Mediasite Mosaic

Met Mediamission kun je lesstof omzetten in video. Deze video’s neem je met een recorder op via je eigen computer. Heeft je instelling een studio of videoservice? Dan kun je vaak uit verschillende videovormen kiezen. Denk aan een lightboard, greenscreen, schermopnames en praktische instructievideo’s. Je video’s kun je vervolgens op het bijbehorende platform online zetten in je eigen kanaal of een kanaal voor je opleiding. Op deze manier zijn de video’s eenvoudig te vinden en te bekijken.

Wat kun je ermee?

  • Voorkennis activeren
  • Presenteren
  • Leren

Je kan video inzetten als voorbereiding op de les (flipping-the-classroom) of activeren van voorkennis. Daarnaast kun je opnames van handelingen in de praktijk op laten nemen om studenten voor te bereiden op de praktijklessen of een praktijkexamen. Ook voor uitleg (leren) is video zeer geschikt.

Hoe werkt het?

De applicatie ‘Mosaic’ installeer je op je eigen computer. Vervolgens kun je makkelijk en snel je eigen video’s maken. Denk hierbij vooral aan screencasts (schermopnames). Dit is zeer geschikt voor opnames van Powerpointpresentaties en voor instructievideo’s van applicaties.

Waar is een handleiding te vinden?

Privacy & Cookies

Klik hier voor de link naar het privacy beleid van Mediasite Mosaic.
Mediasite Mosaic heeft haar privacy beleid op 17/12/2020 geschreven.
Voor contact informatie: Sonic Foundry, Inc. · 222 West Washington Avenue · Madison, WI 53703, tel. +1.608.443.1600 engange@sonicfoundry.com

Laatst bewerkt door op 27 Januari 2022
direct naar deze tool →