Hoy app

Hoy app

Je kan deze tool gebruiken voor communicatie binnen en buiten de school. De Hoy app is namelijk bedoeld om zowel leraar-leerling als leraar-ouder contact te verbeteren. Dit gebeurt op meerdere manieren, de ouders kunnen via de app ingericht voor jouw school een agenda en nieuws zien. Ook kunnen ouders formulieren digitaal invoeren. Daarnaast kent de app een afsprakenplanner. Terwijl leerlingen met dezelfde app in een afgeschermde omgeving een dashboard met voor hen relevante informatie zien, bijvoorbeeld het rooster.

Praktische tips

Hoy kan ook  een custom app  voor je school ontwikkelen, met alle functionaliteiten van de Hoy app maar met de huisstijl van je eigen school.

Reviews door leraren

(gefaciliteerd door Schoolinfo)

Ik gebruik nu ongeveer een jaar de Hoy app. Ervaring is positief; Op een gemakkelijke wijze contact met ouders en sinds kort ook met leerlingen. De app vervangt vele andere communicatiemiddelen als briefjes, mails of andere middelen. Is zeer gebruiksvriendelijk. Ouderbetrokkenheid neemt door gebruik van deze app toe. Niet onbelangrijk: de AVG is volledig gewaarborgd.

Plus:

  • Één helder, gemakkelijk en interactief communicatiemiddel tussen school en ouders/leerlingen.
  • Berichtgeving, koppeling website en magister, chatfunctie
  • Planning van activiteiten, formulieren
  • Privacy is gewaarborgd, geen andere social media als whats-app meer nodig.

Min:

  • Ouders moeten de app installeren.
Laatst bewerkt door op 14 juni 2020
direct naar deze tool →