Classkick gratis versie

Classkick gratis versie

Classkick is een gratis platform waarbij studenten tegelijk aan opdrachten werken. Een student kan om hulp vragen door zijn hand op te steken, wanneer hij iets niet snapt. Als een student iets niet begrijpt, dan kunnen zowel de docent als zijn medestudenten feedback geven.

Wat kun je ermee?

  • Informatie selecteren
  • Leren
  • Reflecteren

Je kan opdrachten online klaarzetten in een rooster. Studenten kunnen realtime – tijdens het uitwerken van de opdracht – feedback vragen aan docent, of medestudent (uit de klas) en aangeven dat hij klaar is met zijn opdracht en een check/feedback vragen aan zijn docent. Je kunt opdrachten uit de opdrachtenbibliotheek online hergebruiken of jouw eigen opdracht maken. Je kan PowerPoint en pdf’s invoegen in de opdracht.

Hoe werkt het?

Je maakt een opdracht aan en deelt deze met jouw klas met een code of met een link. In de opdracht kunnen meerdere onderdelen worden verwerkt. Terwijl de studenten de opdracht maken, kan jij jouw studenten live volgen met deze opdracht. De studenten kunnen in Classkick hun hand opsteken als ze een vraag hebben. Zowel medestudenten als jij als docent kunnen de student helpen, wanneer deze een onderdeel niet begrijpt. Je kunt dan direct naar dat onderdeel van de opdracht gaan om de student te helpen.

Waar is een handleiding te vinden?

Privacy & Cookies

Klik hier voor de link naar het privacy beleid van Classkick.
Classkick heeft haar privacy beleid op een onbekende datum geschreven.
Classkick deelt geen data met derden.
Voor vragen over privacy mail naar dit adres: support@classkick.com

Laatst bewerkt door op 27 Januari 2022
direct naar deze tool →