RoundMe betaalde versie

RoundMe betaalde versie

Met Roundme kun je op de website 360 graden panorama’s en tours bekijken. Je kunt ook zelf tours maken.

Wat kun je ermee?

  • Leren
  • Presenteren 

Je kunt op de website 360 graden panorama’s en tours bekijken. Als je inlogt met een betaald account kun je onbeperkt foto’s uploaden en daar een tour mee maken. De tour die je maakt is na publiceren door iedereen te bekijken. Aan elke foto in de tour kun je informatie toevoegen in de vorm van tekst, audio of video. Goed in te zetten om nieuwe ruimtes te verkennen op school (introductieweek) , praktijkruimtes (labs e.d.) uit te leggen of BPV werkplekken alvast te introduceren (b.v. tandartspraktijk, garage, e.d.) In de betaalde versie kun je de toegang tot gepubliceerde tours beperken. Er kan een huisstijl gemaakt worden. De beeldkwaliteit is groter dan bij de gratis versie. Je kunt ook offline tours voor Android maken. Per tour kun je bijbetalen om meer functionaliteit toe te voegen.

Hoe werkt het?

Je kunt op de website 360 graden panorama’s en tours bekijken. Als je inlogt met een betaald account kan je onbeperkt VR beelden uploaden en daar een tour mee maken. Inloggen kan met een ‘social network’-account of je maakt een nieuw account aan met een ander e-mailadres. De tour die je maakt is na publiceren door iedereen te bekijken. Aan elke foto in de tour kun je informatie toevoegen in de vorm van tekst audio of video. In de betaalde versie kun je de toegang tot gepubliceerde tours beperken. Er kan een huisstijl gemaakt worden. De beeldkwaliteit is groter dan bij de gratis versie. Je kunt ook offline tours voor Android maken. Per tour kun je bijbetalen om meer functionaliteit toe te voegen.

Waar is een handleiding te vinden?

Get started: https://roundme.com/ of https://help.roundme.com/en. Voorbeeld van een tour met interactie: https://roundme.com/tour/612551/view/1946914/

Privacy & Cookies

support@round.me or by mail at Roundme Limited, Dimitriou Karatasou, 15, Anastasio Building 6th Floor, Flat/Office 601, Strovolos, 2024, Nicosia, Cyprus.

Laatst bewerkt door op 27 Januari 2022
direct naar deze tool →